Hartelijk welkom op de website van Biljartvereniging Steenwijk

Nieuwsberichten

 

17 februari 2018:

Resultaten


Twee artikelen vandaag in de rubriek PK en Toernooi: de derde plaats van Dick Bouman en de uitslag Gewestelijke finale Bandstoten 4e klasse. klik hier

14 februari 2018:

Superserie Erwin Oosterkamp


Gisteravond, 13 februari, speelde Auto Veld C1 tegen HBC 1. Erwin Oosterkamp moest de eerste partij spelen tegen Peter Schuitema. Erwin won de keuzetrekstoot en koos ervoor om zelf te beginnen. Hij moest er 220 maken en maakte het in één beurt uit. Peter had de gelijkmakende beurt. Hij maakte er nog 137 Kader maar moest er 250 maken.
Erwin proficiat namens je team genoten en Auto Veld. Klasse.
Teamleider Henk Zwiers.

14 februari 2018:

Onze biljartinstructeurs in de Steenwijker Courant


Vandaag verscheen in de Steenwijker Courant een mooi artikel over onze twee biljartinstructeurs Erwin Oosterkamp en Jan Westerbeek. Hier een foto uit de krant van vandaag.
De foto staat in het foto-album en vindt u hier

14 februari 2018:

De invoering van het spelen met intervallen in de Persoonlijke Kampioenschappen


Alle districten en gewesten hebben vandaag een brief ontvangen inzake intervallen en de stemming over het intervalsysteem.
Het bestuur van KVC heeft in haar bestuursvergadering van 8 februari jl. besloten om het spelen met intervallen in de Persoonlijke Kampioenschappen met ingang van het seizoen 2018-2019 nog niet in te voeren. Het voorstel van de Wedstrijdcommissie Breedtesport Carambole (WCB)
wordt hiermee op “on hold“ gezet, vooralsnog tot seizoen 2019-2020.

Beide documenten in pdf sturen wij u ter kenninneming.
De brief vindt u hier
De stemming vindt u hier

2 februari 2018:

PK-resultaten voortaan onder de tab PK en Toernooi


Vanaf heden vindt u de pk-resultaten van onze leden onder de tab PK- en Toernooi. Deze vindt u hier

5 januari 2018:

Concept notulen algemene ledenvergadering


De conceptnotulen van de algemene ledenvergadering, welke gehouden is op 7 december 2017, zijn gereed en vindt u onder het ledengedeelte van onze website (inloggen noodzakelijk).

6 november 2017:

Jassen en sieraden


In de afgelopen periode hebben wij op verzoek van veel van onze leden de garderobe en bestuurskamer binnen ons biljartcentrum omgedraaid.
Op deze manier hebben wij meer zicht op die personen die zich toegang verlenen tot de garderobe alsmede de kledingstukken in de garderobe zelf.
Met het aanbreken van de herfst in Nederland is ook de periode met meer regenachtige dagen aangebroken. Om nu een verhoging van de luchtvochtigheid in de biljartzaal (en de daarmee gepaard gaande invloeden op de biljarttafels) te voorkomen, vragen wij alle leden om hun jassen niet in de biljartzaal maar in de garderobe te hangen.
Tevens willen wij u vragen extra aandacht te besteden aan het dragen van horloges, armbanden, e.d. tijdens de wedstrijden. Om de kans op beschadigingen te verkleinen, vragen wij iedereen om de sieraden e.d. te verwijderen.

Biljartvereniging Steenwijk

8 augustus 2016:

Geen horloges of armbanden om tijdens het spelen!
Om beschadigen van de lakens te voorkomen is het voortaan niet meer toegestaan om tijdens het spelen horloges of armbanden te dragen.
U wordt hier zo nodig op aangesproken.


Het bestuur

1 december 2013: Roken in de zaalroken