Hartelijk welkom op de website van Biljartvereniging Steenwijk

Nieuwsberichten

25 november 2020:

Taart voor biljarters


De Taart van de Week, aangeboden door De Bakker Steenstra aan de Markt 48 en het Steenwijkerdiep 29, is afgelopen week uitgereikt aan de vrijwilligers van de schoonmaakploeg van Biljartvereniging Steenwijk.
Zie hierboven het artikel in de Steenwijker Courant van24 november 2020


9 november 2020:

competitie ligt stil tot 1 januari 2021


Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dan de KNBB Vereniging Carambole (KVC) naar aanleiding van de landelijke persconferentie van afgelopen dinsdag 3 november, het volgende heeft besloten:

Besluit:
Het bestuur ziet zich helaas genoodzaakt om alle evenementen en wedstrijden tot 1 januari a.s. af te gelasten.
Dit besluit betekent automatisch dat er ook binnen ons KNBB district Zwolle e.o. geen competitie/PK wedstrijden gespeeld kunnen worden, in ieder geval tot 1 januari 2021.

Voor het laatste nieuws: https://www.knbb.nl


7 november 2020:

Clubavonden- en ochtenden weer van start


Vanaf heden gaan de clubavonden en -ochtenden weer van start. Wel uiteraard onder de voorwaarden zoals gesteld in de mail die de leden hebben ontvangen.
De coordinatoren van deze clubochtenden en -avonden regelen zelf voor deze groepen de tafelbezetting, zodat aan de voorwaarden van max 2 peronen op 1 tafel wordt voldaan.
Het is dus vanaf heden niet meer mogelijk om binnen deze blokken van de clubgroepen te reseveren.
Raadpleeg voor uw reservering eerst de agenda op onze website voor de actuele stand van zaken.

Het Bestuur van BVS


6 november 2020:

Biljartzaal vanaf 7 november onder voorwaarden weer open!


Vanaf 7 november mag onder voorwaarden onze biljartzaal weer voor leden open!
De Gemeente Steenwijkerland heeft ons onlangs toestemming gegeven en de voorwaarden gesteld waaronder de zaal weer open mag.
Alle leden hebben vandaag per mail hierover bericht ontvangen met daarin vermeld alle voorwaarden en op welke wijze men kan reserveren.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur van BVS


11 sept 2020:

Egbert Vink en Frank Stoelwinder wedstrijdleider


Met ingang van heden zijn Egbert Vink en Frank Stoelwinder onze wedstrijdleiders. Dat betekent dat zij het gehele wedstrijdgebeuren van copmpetitie en pk's voor zowel avond- als dagbiljarten voor hun rekening nemen.
Als eerste aanspreekpunt fungeert Egbert, zodat u hem bij bijzonderheden als eerste kunt benaderen. Het mailadres voor de wedstrijdleiding blijft ongewijzigd, nl wl@biljartsteenwijk.nl


6 november 2017:

Jassen en sieraden


In de afgelopen periode hebben wij op verzoek van veel van onze leden de garderobe en bestuurskamer binnen ons biljartcentrum omgedraaid.
Op deze manier hebben wij meer zicht op die personen die zich toegang verlenen tot de garderobe alsmede de kledingstukken in de garderobe zelf.
Met het aanbreken van de herfst in Nederland is ook de periode met meer regenachtige dagen aangebroken. Om nu een verhoging van de luchtvochtigheid in de biljartzaal (en de daarmee gepaard gaande invloeden op de biljarttafels) te voorkomen, vragen wij alle leden om hun jassen niet in de biljartzaal maar in de garderobe te hangen.
Tevens willen wij u vragen extra aandacht te besteden aan het dragen van horloges, armbanden, e.d. tijdens de wedstrijden. Om de kans op beschadigingen te verkleinen, vragen wij iedereen om de sieraden e.d. te verwijderen.

Biljartvereniging Steenwijk

1 december 2013: Roken in de zaalroken

BILJARTVERENIGING STEENWIJK IS ER KLAAR VOOR!!

Om u een indruk te geven over wat u te wachten staat zijn schema ’s en een paar foto ’s bijgevoegd.

Ontwikkelingen rondom de besluitvormig van de KNBB kunt u volgen op www.carambole.nl en volg natuurlijk ook onze website voor verder nieuws!

Het bestuur.