Districtsfinale driebanden kl 2e kl 11 en12 okt019

Marc Hof, Peter Wortel en Erik van Zanten in districtsfinale driebanden klein 2e klasse

In het altijd gezellige clublokaal van de Kamper biljartvereniging K.B.C. 1911 werd op 11 en 12 oktober de districtsfinale driebanden klein 2e klasse gespeeld. Hiervoor waren maar liefst 3 leden van de Biljartvereniging Steenwijk geplaatst, t.w. Marc Hof, Peter Wortel en Erik van Zanten.

De eerste avond verliep goed voor Erik, hij wist beide partijen te winnen, Peter en Marc wonnen allebei één wedstrijd.
Zaterdag verliep het iets anders. Peter had zijn kruit verschoten en wist geen van de te spelen partijen in winst om te zetten. Marc won de eerste twee partijen en Erik verloor de eerste maar wist de tweede wel weer knap te winnen.

In de laatste partij moesten Marc en Erik onderling uitmaken wie als tweede dit kampioenschap zou beëindigen (dat Henk Fijn kampioen zou worden was voor één ieder wel duidelijk) en daarmee plaatsing voor de gewestelijke finale zou realiseren. In 46 beurten wist Marc de benodigde 25 caramboles te maken, Erik daarbij op achterstand houdend.

Door dit resultaat heeft Marc zich geplaatst voor de gewestelijke finale driebanden klein, in het weekeinde van 8 t/m 12 november a.s. wederom bij K.B.C. 1911 in Kampen.

Alvast veel succes gewenst.