Privacyverklaring 2018

Privacy Verklaring Biljartvereniging Steenwijk (mei 2018)

Korte samenvatting van ons Privacybeleid
Biljartvereniging Steenwijk respecteert de privacy van alle gebruikers en leden van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om het plaatsen van berichten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Biljartvereniging Steenwijk verkoopt uw gegevens niet.
Biljartvereniging Steenwijk zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden derden ter beschikking stellen en/of verkopen.

Biljartvereniging Steenwijk gebruikt de verzamelde gegevens om haar leden de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bericht plaatst, hebben we uw naam en emailadres nodig om uw bericht uit te kunnen voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Als u bij Biljartvereniging Steenwijk een account aanvraagt, bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en email adres, zodat u deze niet bij ieder nieuw bericht hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Biljartvereniging Steenwijk.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Uw gegevens zullen echter te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Verklaring van Biljartvereniging Steenwijk, neem dan contact met ons op.

In geval dat wijzigingen van onze Privacy Verklaring nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Onze volledige privacyverklaring vindt u hier (pdf-document)